Šį kartą pagaminsime visiškai naują desertą – ant stalo puikuosis smagieji keksai pagardinti CBD aliejumi – Cake Pop.


Reikės apsišarvuoti kantrybe, bet rezultatas jus maloniai nustebins!

Kiekis: 30
Paruošimo laikas: 3.5 valandos
Gaminimo laikas: 30 minučių

Ingridientai:

Vaniliniam pagrindui:

Šveicariškam morenginio sviesto kremui:

Šokoladiniam užpilui:

  • 1 000 g balto šokolado
  • pabarstukų
  • maistinių blizgučių ar kitų papuošimų

Gaminimo eiga:

Vanilinio pagrindo paruošimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C.Paimkite didelį dubenį ir įberkite visus sausus ingridientus, reikalingus vanilinio pagrindo gaminimui.
  2. Atskirame inde sumaišykite visus skystus ingridientus.
  3. Sujunkite sausus ir skystus ingridientus ir sumaišykite. Stenkitės nemaišyti per ilgai, vanilinis pagrindas privalo būti purus.
  4. Paruoškite kepimo formą, kurios dydis 20×30 cm. Nupurkškite formą aliejumi, patieskite sviestiniu popieriumi, kad vanilinis pagrindas nepridegtų.
  5. Supilkite tešlą į formą ir kepkite 25-30 minučių, kol įkišus medinį pagaliuką jis liks sausas ir švarus. Vaniliniam pagrindui iškepus, išimkite jį iš orkaitės ir palikite atvėsti.
Šveicariško morenginio sviesto kremo paruošimas:
  1. Prikaistuvyje įkaitinkite šiek tiek vandens.
  2. Į mažą nerūdijančio plieno indą suberkite cukrų ir kiaušinių baltymus ir pastatykite virš garų vonelės. Neleiskite kiaušiniams išvirti.
  3. Maišykite tol, kol temperatūra pasieks 60°C arba kol cukrus visiškai ištirps, o kiaušinis taps karštu.
  4. Nuimkite nuo ugnies ir, naudodamiesi blenderiu, vidutiniu greičiu plakite tol, kol morengas taps lipus ir blizgus. Tai užtruks maždaug 10 minučių.
  5. Sumažinkite blenderio greitį iki mažiausio ir pamažu, dalimis įdėkite sviestą. Plakite tol, kol mišinio konsistencija taps vientisa. Jeigu kremas tampa per skystu, palaikykite jį šaldytuve apie 15 minučių.
  6. Įpilkite vanilės ekstrakto ir gerai sumaišykite.
Cake Pop – keksai ant pagaliuko:
  1. Pirštais susmulkinkite atvėsusį vanilinį pagrindą ir suberkite į maišytuvą. Išmaišykite, kol susidarys trupiniai.
  2. Į pagrindo trupinių mišinį įdėkite 1/2 stiklinės šveicariško morenginio sviesto kremo. Išmaišykite. Sudėkite likusį kremą vis pamaišydami.
  3. Kai masė jau bus paruošta, pradėkite formuoti rutuliukus. Mažiausiai 2 valandoms perkelkite rutuliukus į šaldytuvą.
  4. Ištraukite rutuliukus iš šaldytuvo.
  5. Virš garų vonelės ištirpinkite šokoladą. Jeigu šokoladas per daug klampus, įlašinkite šiek tiek aliejaus. Jei pageidaujate, įlašinkite maistinių dažų, taip jūsų Cake Pop bus dar įdomesni.
  6. Paimkite pagaliuką ir įmerkite jį į šokoladą. Ištraukite ir įsmeikite į Cake Pop.
  7. Įmerkite Cake Pop į ištirpintą šokoladą. Galite tai padaryti keletą kartų, kad jis tolygiai būtų padengtas šokoladu. Šiame etape galimas Cake Pop dekoravimas.
  8. Palikite Cake Pop sustingti. Keksiukus ant pagaliuko galima laikyti ne ilgiau kaip 1 savaitę šaldytuve arba neilgiau 3 mėnesių šaldiklyje.

Smagieji keksai pagardinti CBD aliejumi – Cake Pop paruošti.

Skaunaus!

Susidomėjote CBD aliejumi? Nenorite paklysti didžiulėje pasiūloje, bet norite įsigyti kokybišką ir sertifikuotą produkciją? Pasinaudokite mūsų tinklapio teikiama 10% nuolaida. Su kodu “KANAPIUEKSPERTAI10” įsigykite CBD produkciją We Are Canna parduotuvėje pigiau

Kanapiuekspertai.lt projekto tikslas yra suteikti naujausią informaciją susijusią su kanapių ir cbd nauda. Siekdami, kad vartotojai gautų tik patikimus ir kokybiškus cbd produktus, savo svetainėje skelbiame tik pripažintus augintojus, perdirbėjus, pardavėjus ir specialistus. Įvairių CBD produktų galite įsigyti mūsų partnerių We Are Canna parduotuvėje. Platus asortimentas patenkins kiekvieno poreikį. O kilus bet kokiems klausimams, sulauksite profesionalių ir išsamių patarimų.